Abonnementen

Wat zijn de voordelen van een abonnement?

Een abonnement is een praktische oplossing als je regelmatig hetzelfde product koopt. Het bespaart tijd doordat je het product niet telkens opnieuw moet bestellen als het op is. Er wordt automatisch een nieuwe bestelling gegenereerd op basis van de van jou ontvangen informatie. De bestelling wordt een week voordat je voorraad op is verzonden.

Abonnementbestellingen krijgen korting, wat betekent dat je automatisch op je abonnementbestelling bespaart, in tegenstelling tot het plaatsen van meerdere afzonderlijke bestellingen tegelijk. Het respectieve prijsvoordeel waarop je recht hebt, wordt zichtbaar in de prijsinformatie.

Hoe vaak ontvang ik een bestelling?

Een bezorgingsinterval wordt aanbevolen op basis van de doseringsinstructies van het product. Het is mogelijk om de details te wijzigen door contact op te nemen met onze klantenservice. Een nieuwe zending wordt automatisch 1 week voordat uw voorraad op is verzonden. Er wordt ook een e-mail verzonden om je te informeren dat de zending binnen enkele dagen zal worden afgeleverd.

Hoe lang ben ik gebonden aan het abonnement?

Je kunt je abonnement op elk gewenst moment per e-mail opzeggen. Neem gewoon contact op met onze klantenservice.

Kan ik mijn abonnementsbestellingen wijzigen?

Ja, neem gewoon contact op met onze klantenservicemedewerkers om je abonnementsbestelling te wijzigen, te onderbreken of te activeren.

Kan ik mijn bezorgadres wijzigen?

Ja. Neem simpelweg contact op met onze klantenservice om het verzendadres te wijzigen.

Hoe betaal ik mijn abonnement?

De volgende betaalmethoden worden geaccepteerd: creditcard en Klarna (Billpay).