Selective Professional

Made in Italy

SELECTIVE PROFESSIONAL is een wereldwijd merk met 30 jaar ervaring op het gebied van professionele haarcosmetica. Met een rijke geschiedenis en toewijding aan kwaliteit, heeft Selective Professional zich gepositioneerd als een vooraanstaand merk in de haarverzorgingsindustrie.

Per categorie shoppen

Selective Professional: 40 artikelen

Filter

Alle prijzen incl. BTW

Selective Professional maakt gebruik van de beste ingrediënten, waaronder natuurlijke extracten en innovatieve technologieën, om de gezondheid en schoonheid van het haar te verbeteren. Deze zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zorgen voor diepgaande verzorging, bescherming en versterking van het haar, wat resulteert in een stralende glans en veerkracht.

Selective Professional richt zich niet alleen op esthetische resultaten, maar ook op de lange termijn gezondheid van het haar. De missie van het Italiaanse merk is om hoogwaardige producten te leveren die niet alleen effectief zijn, maar ook duurzaam en respectvol voor het milieu.

Veel kappers en klanten over de hele wereld vertrouwen op Selective Professional voor hun haarverzorging. Probeer het daarom vandaag nog! Want bij regelmatig gebruik van Selective Professional producten kun je rekenen op merkbare verbeteringen zoals toegenomen glans, volume, en haarsterkte

Hier zijn onze favoriete producten van Selective Professional voor prachtig haar: